Cautare

198 de rezultate pentru "delia panait" (3.20 secunde)
Printre personajele desenate de artist se afla si Delia, Cheloo si Bendeac. I-am ales pentru ca mi-a placut foarte mult chimia dintre ei, e un grup frumos.
Delia Marta, sef de sectie la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta". ... Delia Marta. La ora actuala, in intreaga lume, potrivit OMS, sunt aproximativ 630.000 de persoane suferinde de TB multirezistenta, forma de TB severa, deoarece nu mai raspunde la tratamentul curent.
Delia a vorbit despre starile de anxietate si de depresie, care apar si dispar. Artista a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars.
Cantareata Delia Matache a trecut printr-o sperietura puternica intr-o seara petrecuta in parcul Herastrau, din Bucuresti. Unul dintre fanii sai ar fi agresat-o cu o lanterna.
Gillbert Panait, 3. Ciuca Mihai si Manaila Marian (Bucuresti); la trofeul Masters: 1. Ioan Cornel, 2. Mitrache Marius, 3. Alin Porojnicu si Oprea Oprea.
Un alt psihiatru din Bucuresti, Panait Zosin, care nu il consultase vreodata pe Eminescu si cunostea cazul doar din corespondenta cu sora lui, Harieta, preia diagnosticul lui Iszac si chiar il completeaza cu urmatoarele reflectii:
Atmosfera grea, torida si umeda, de fluviu malos, lent ca un leviathan, ce scalda un pamant calcaros si desertic, plin de ciulini, i-a fascinat si pe alti prozatori romani, de la Panait Istrati la Fanus Neagu si Tudor Dumitru Savu.
Toate contractele au fost incheiate in aceeasi zi, 10 decembrie 2004 (cu noua luni inainte de a-i fi intocmit ultimul raport), la acelasi notariat - "Biroul Notarului Public Elena Panait" cu sediul in Ramnicu Valcea, strada General Magheru nr.
In ceea ce priveste razboiul radio-electronic si uriasa diversiune in care a fost angrenata Armata Romana in decembrie 1989, merita sa retinem ceea ce colonelul Ion Panait, comandant al Batalionului de Bruiaj Electronic in decembrie 1989, cu gradul de capitan, sublinia, respectiv faptul ca unele din momentele de deruta si confuzie ar fi putut sa fie evitate, pe fondul surprinderii si superioritatii in spspectrul electromagnetic, daca problemele de cooperare intre categoriile de forte ale Armatei cat si in interiorul lor ar fi fost mai bine organizate.
8796,60 lei de la spitalul ot Calarasi, dupa socoteala satrarului Panait, ingrijitorul spitalului, de la vitele ce s-au cumparat si s-au dat in trebuintele bolnavilor, care bani s-au poprit de insusi in cheltuielile spiterilor de acolo.
Printre ei, Mihail Sadoveanu, Panait Istrati, Jean Bart, Mihail Sebastian au scris multe pagini despre taramul mirific al Dunarii. Marian Neagu ne-a povestit ca marele actor Toma Caragiu a fost si el fascinat de universul apei la Calarasi.
Multe aspecte lamuritoare asupra subiectelor din carte apar din motto-ul acesteia, „Ouale sparte le-am vazut, dar n-am vazut omleta!”, apartinind lui Panait Istrati si care defineste Romania dupa 1989.
Tinerii care au semnat scrisoarea sunt, potrivit formei date publicitatii, Popescu Alexandru, Iliescu Elena, Olteanu Florina Mariana, Georgescu Adrian, Ghenghea Gabriel, Pusta Marius, Armasaru George, Filimon Elena, Radu Alexandru, Stoica Silviu, Dragomir Cosmin, Dragomir Ciprian, Pisica Bogdan Alexandru, Panait Cosmin, Pintilie Horia, Marchene Dana, Petre Mircea.
La Tortomanu, fostul primar, Gheorghe Panait (PSD) a obtinut 381 voturi, fiind devansat de candidatul Partidului Ecologist Roman, Lucian Chitic, care a obtinut 506 voturi.
Putea sa spuna despre Ponta ca e un plagiator, ca e cel care l-a omorat pe procurorul Panait sau ca e prea inalt si are o nevasta prea blonda.
"Pe stil vechi sau nou, cred ca nu aderi la un partid decat din credinta", a spus Vulpescu, care a citat o serie de pasaje relevante din Panait Istrati.
"Nu sunt detergenti de o calitate superioara, dar fac fata nevoilor pe care le are spitalul", ne-a declarat Costea Panait, seful administrativ.
La "Consproiect” presedinte al CA este Costela Lungu (din partea PD), iar membrii ai CA sint Marcel Cercelaru, David Craiu (membru PD), Tanase Panait si Romica Dumitrache.
\"Nu se respecta programul aici si pe 27 este ultima zi in care trebuie sa depunem dosarul si nu striu daca pina atunci vom reusi toti sa obtinem acest aviz\", a declarat Diana Panait, una dintre viitoarele profesoare care de zile intregi se chinuie sa intre in posesia avizului.
La Bucuresti, corelatia cu bursele internationale este mai degraba la nivelul fluxurilor de capital, iar in acest moment fenomenul de panica din randul investitorilor ia proportii la nivel global", a declarat Iulian Panait, analist la KTD Invest, citat de Agentia Mediafax.
google-analytics.com